Vil man i hatten være en, der lærer mig pull-ups?

5th dag i fitnesscenteret denne uge. Målet for mindst lige så mange gange i næste uge. Nu vil det være rækkefølgen af uddannelsen igen.

Uddannet alene i dag, og var motiveret nok til at køre 400 meter roning + 50 air squats x 5 m. Lidt over 20 minutter det tog.

Jeg fik et tip om at lære mig strict pull-ups, før jeg gik på kippade. Jeg løser STADIG ikke har disse. Er ved at blive skør. Men dette klip jeg fik anbefalet, og jeg drev virkelig hårdt på. Han lover mig 8 strict pull-ups. Og jeg følger alt, hvad han siger.

Du kan ignorere den hat, og videokameraer i soveværelset, men…

[embedplusvideo height="331" width="540" standard="http://www.youtube.com/v/mRznU6pzez0?fs=1" hvis="ytid=mRznU6pzez0&width=540&height=331&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&reagere=1&kapitler=es=" id="ep5703" /]

You may also like

Skriv et svar