Vi passer på!

Efter et par måneder med kvalme og sygdomme, vi har et barn-gratis weekend. Jeg har det godt, Johan behøver ikke at gøre ALT derhjemme. Ungerne er hos bedstemor, og alle er glade og tilfredse. Og så tager vi den mulighed for at udnytte dette til max med både brunch og middag i byen.

Først tog vi til brunch på Vinci i Borås. Når jeg tænker på, brunch, jeg automatisk tænker buffet. Jeg elsker buffet. Mest fordi jeg ikke spiser alt, og så vil det være lettere at være i stand til at vælge selv. Og så kan du gå en masse gange uden skam. For du spise meget mere mad, når du springe alle polstring i form af brød, pandekager, pasta, pommes frites osv., Men nu var der ingen buffet, men brunch-servering. Men en rigtig god en, og det tog kun et par små justeringer for at blive serveret røræg, bacon, lam, pølser, pålæg, trak oksekød, ost, salat og tryffelkräm. Et glas vin til det, og brunchen var blevet gennemført.

20140302-085726.jpg20140302-085708.jpg20140302-085735.jpgJeg havde nok spist det dobbelte, men det var super godt!

Og det var heldigt, at jeg ikke fordoble efter et par timer var det tid til aftensmad. Dette på La copita hvad, en hyggelige tapas restaurant, hvor der altid er fuldt booket. Mig og Johan gjorde som sædvanlig, reserveret bord. Glæden, når det, så er der en liiiiitet tabel gratis ved 20:30 på en lørdag lige efter lønningsdag… Maden vil være ekstra godt, så.

lacopita20140302-085719.jpg20140302-090018.jpgMuslinger, aioli, rejer i chili og hvidløg og asparges med parmesan og bacon. (Jeg er ramt, men ikke min tidligere rekord på syv tapas plus en cheeseboard) Et glas vin til det, og brunchen var blevet gennemført.

You may also like

Skriv et svar