Tag din #sweatface du til OL i Rio?

I morges vågnede både mig og Otis tidligt. Eller tidligt for at være sommerferie… Gik ud på terrassen, barfodet og kørte en hurtig og effektiv træning:

10 omgange: 10 burpees 10 sit ups 10 squats

Gøre dette på det tidspunkt, hurtigere, hårdere! Tog mig omkring 18 minutter med Otis, der kører rundt benene, så du kan løse det meget hurtigere.

Musik når du træner, er super vigtigt for mig. Uddannelsen vil være 100 gange mere sjov og går meget hurtigere. (Det føles.) Her vil du finde min playlist på Spotify.

Testet mine hovedtelefoner fra Panasonic i dag. Akku, der er lagt i 15 minutter og med LED-belysning, så det er synligt i løbet af aftenen mørkere löprundor. Perfekt til at undgå at ledningen fra din telefon! Og jeg har to par for at vinde på Instagram.

Så her er i løb: – Ud og køre en træning session – Tage en efter træning selfie, uploade billeder til Instagram og tag med: #sweatface #panasonic #ceciliafolkesson

21 juli, som jeg vælger ud af de to, der mærkede den mest träningsbilderna. Og du er også konkurrerer om en tur til de olympiske LEGE i Rio for dig og en ven til en værdi af 160, 000 SEK!!! Konkurrence regler kan findes her. (Du skal have en åben profil for dit billede til at blive vist)

– I samarbejde med Panasonic

You may also like

Skriv et svar