#semstertränaren er tilbage!

ENDELIG tog jeg mig selv i kraven og gav mig ud på en aften gåture. Så træt af mig selv og alle mine undskyldninger. Ferie om 1 uge, og hvilken bedre måde end at give det tid til uddannelse? Masser af tid. Jeg ønsker at komme tilbage til, at vidunderlig følelse, når man virkelig higer efter at gøre en masse af burpees og kører i blåbær buske. Ikke helt der endnu, skal være tilføjet, men det vil.

Krogene #semestertränaren? Jeg håber, instagram, vil overløb af billeder med dette hashtag i sommeren!

Nu kører vi!

semstertränaren cecilia folkesson

Den 5 km + 10 st bred burpees og 10 situps x3 Åh, sikke en dejlig muskelømhed, der vises i morgen…

hofsnäs boråshofsnäs borås

Luksus at komme til at bo i nærheden af dette fine. En sø på hver side af den runde.

You may also like

Skriv et svar