Sara, 40, “Så jeg fik den tykkere og sundere hår”

For nogen tid siden opfordrede vi din erfaring om hårpleje og hvordan du gør, når dit hår ikke føle sig normal. Flere af jer har reageret, og vi har inden for rammerne af den annonssamarbetet taknemmeligt taget til efterretning af dine tanker og tips. Her, " siger Sara, 40 år i Stockholm, om sine oplevelser.

Spørgsmål: Sara, du oplevede allerede som teenager, at din hårkvalitet ikke levede op til dine forventninger. Hvordan har det påvirket dig?

Sara ‘ s svar: Når jeg har fået tyndere hår i de sene teenageår, var det sværeste. Jeg troede, at alle havde en massiv manke, lige som i den periode Timotei kommercielle, og ønskede ofte, at den hat, der ville være på mode igen! Først i en alder af 25, begyndte jeg at acceptere, at jeg ikke havde det tykke hår…

Spørgsmål: Men når det var hårdest hvordan du har forsøgt at løse problemet?

Sara ‘ s svar: Det er hjerteskærende, virkelig, men i mine teenageår tuperade jeg hår og bruges meget hårspray, at få det til at se ud til at være mere. Så jeg forstod, at det gav den modsatte effekt.

Spørgsmål: Var der ingen, der gav dig gode råd om, hvordan du kan løse problemet?

Sara ‘ s svar: Ja, nogle gange er det kom op da jeg var ved frisøren, fordi jeg altid har søgt mirakel kur og andre hurtig-handler. Men det var først i voksenalderen, forstod jeg, at det ikke var muligt at arrangere løbet af natten. Det ville kræve en indsats fra min side for at få et resultat.

Spørgsmål: Hvad gjorde du konkret for at løse problemet?

Sara ‘ s svar: jeg stoppede med at vaske hendes hår dagligt, to gange om ugen var god nok. Og jeg fönade håret, hvis det virkelig var nødvendigt. Kun her, så slapt hår overdreven slitage. Det var indlysende, temmelig snart, at håret ikke følte komfortable. Dette føler jeg mig gav de resultater, der var til at begynde at spise mere varieret og til at tage kosttilskud for at give dit hår en bedre forudsætning for at blive stærkere. Jeg vendte mig på apoteket for at få mere information, hvor jeg blev opmærksom på, at jeg ville spise Priorin for mindst tre måneder.

Spørgsmål: Hvordan har Priorin for dig?

Sara ‘ s svar: Det var heldigt, at apoteksdamen var så smerteligt tydeligt, hvis tiden – selv hvis det var, at det var en kur i tre måneder, så det føltes lidt trist, at der ikke var nogen forskel direkte. Jeg er utålmodig af natur, men holdt sig i og fortsat er. Jeg kunne ikke se nogen radikal forskel, men efter et par måneder, jeg har bemærket, at flere hår var i færd med at hovedbunden. Jeg har indset, at jeg aldrig vil få, at "timotei-oversvømmelser", som var ideel, da jeg voksede op, men nu har jeg tykkere og fyldigere hår, hvilket er rart.

Spørgsmål: Hvordan kan du tage pleje af dit hår nu?

Sara ‘ s svar: jeg har fortsat ikke vaske og føntørre så ofte, selvom det påvirker ikke i samme grad nu som tidligere, og jeg bruger blide produkter. Jeg er fortsat med at spise Priorin, men ikke som en kur, men mere fordi jeg ikke ønsker at tage en chance. Jeg ønsker at være sikker på, at håret får alle de næringsstoffer, den har brug for.

Spørgsmål: Hvilke tips vil du give andre, der har oplevet, at deres hår er ikke som før?

Sara ‘ s svar: jeg er blevet overbevist om, at hår er individuelt, og følg med i, hvordan du føler dig som en person. Den største erkendelse var, at det er muligt at påvirke af, hvordan du bor, og hvad du gør med dit hår. Jeg giver tips til tider om, hvor jeg er blevet hjulpet – men understreger altid, at uanset, hvad du vælger for vej (hvor Priorin været en del af min måde), så det tager lang tid for hår til at vokse og for de resultater, som kan mærkes.

Teksten er et sammendrag og til en vis grad afkortning af vores kommunikation med Sara.

Ovenstående oplysninger stammer fra Priorin

You may also like

Skriv et svar