Rejseplanlægning og kamerafunderingar

Oh la la!! Her sidder jeg foran pejsen og gøre det bedst mulige; planlægning af en tur. I et par uger, kører vi en miniresa. Første op er jeg, Sid og Otis, og så Johan og Zion en uge senere. Jeg kan ikke vente med at kaste sko, træk mig 5 kokosnødder i træk, og kaste mig i store bølger! Det store spørgsmål lige nu er godt, om jeg formår to børn, hvoraf den ene er en plads på en 24-timers flyvning. Oh well, jeg har nok været igennem værre…

Og så var der det med kameraet. Jeg har besluttet at investere i en ordentlig kamera én gang for alle. Har forsøgt at finde genveje, med det altid ender lige så dårligt.

Jeg skyde en masse med mobiltelefonen. Dels på grund af dovenskab, og dels på kontant-kameraer. Det sidste kamera jeg købte var en Sony a5000. Fantastisk, at du kunne få de billeder direkte til en app, og få dem klar til en lidt Afterlight, og så er det klart! Hvis du havde en Sony telefon, havde det helt sikkert fungeret fint. Til en iPhone, ikke specielt glat.

Kamera nummer to er en supergammal Canon slr. Det var vel ok, indtil hukommelseskortet er begyndt at få fast i det.

Så alle jer kameraexperter derude, hvad kameraet er billig, god og forholdsvis let at bruge? Jeg kan lide (som alle andre amatør fotografer) kort dybdeskarphed og baggrundsbelysning. Jeg har lært Canon et-tiden, så tænker jeg at jeg vil køre videre med det.

Tips, venligst!!!

You may also like

Skriv et svar