Redning på vej hjem

I de sidste jeg har været ekstremt meget i bilen. Vi forlader hjemmet, på 06:45 til at rejse til Zion med bedstemor, og derefter køre ind i Sid og Otis til børneværelset. Klokken 07:30, vi ankommer til børnehaven tallene 1 til 08:00 er den sidste fyr er tilbage, og du er færdig. Det efterlader en yderligere 40 minutter til jobbet. Så en total på omkring 2 timer. Nem vej. Efter sommerferien vil alle tre gå i det samme sted, hvilket er meget flot!

Ikke underligt, du holder falder i søvn i bilen på vej hjem. Kan afhænge af ljudboksvalet Millenuim…

Fik panikstanna på Skallen (som jeg tror er den tankstation normalt har den bedste række), og heldigvis fandt jeg de stærkeste ingefärsshoten nogensinde. Huga. Men det fik mig til at holde mig mere end vågen resten af vejen hjem.

Tak tak!

You may also like

Skriv et svar