Pass 16 – det sværeste indtil videre

Middag: En mindre luksuriøse version af Surf n turf, Kylling og tun med kål og gulerødder stegt i kokosolie.

Åh min gud. Sidder på sofaen, fuldstændig udmattet!

Jeg har vænnet sig til næsten altid at arbejde ud selv, men det er ikke altid let at presse sig selv. Har andre omkring dem, der normalt går noget bedre. Jeg kan sige, at jeg aldrig havde kørt dette, hvis det ikke er det rigtige for min tidsplan.

WOD:en lød ikke SÅ besværligt, men det var ekstremt hårdt. Jeg gik temmelig hårdt, men jeg skubbede mig selv og øgede antallet af på hver lap. Meget imponeret over mig selv!

WOD:den ene gik ud på følgende: Hver station er 60 sekunder. Kører 5 stationer, hvile 1-stationen. Og kører 3 omgange. – Wallballs 6 kg – Sumo deadlift high pull 20 kilo – Boks hopper – Tryk på tryk på 20 kg – Roning (tælle kalorier) – Resten

Resultatet = totalt antal af gentagelser.

Omgang 1: 66 st Omgang 2: 70 st Lap 3: 73 st

20130625-213513.jpg

You may also like

Skriv et svar