Padang, verdens kolhydratsrikaste byen?

Fedt fri. Kanon!

Jeg og Sid vandrede rundt i søgen efter noget at spise. Vi fandt intet. Pizza Hut havde en "salat" bar, men det indeholdt kun sukker, dybest set. I et supermarked, jeg fandt et netværk med Baby Klokke med den sidste dato. Det havde at gøre. Så slemt er det her. Fy. Det endte med at vi sad på KFC og bestilte stegt kyllingebryst. Fik rive alle frityr, men det var det værd. Fortsat for at se, hvor gamle de oste, der var… Turen gav op babyfood, der, når jeg er stadig eh g. Ingen baby formel/mælkepulver, der ikke indeholder vanilje, jordbær eller chokolade. Og ikke et eneste barn med alle tænder. Brun, rådne tænder i de fleste mund. Fy. Jeg påpegede det én gang, og så fik jeg til svar; det er ikke det sukker, der gør det så, det er Gud. Oh godt. Ende ud diskussion.

You may also like

Skriv et svar