Op til beviser musklerne!

I sommer kørte jeg en 11-ugers træningsprogram med PT. Mit mål var at lave den pul-ups og stigning i muskelmasse. Pull-ups gik godt, men at øge i muskelmasse ikke var så god. De forklaringer jeg fik, var, blandt andre, følgende:

– Du kan ikke træne uden kulhydrater – Du skal spise pasta og havregryn – Du spiser for lidt protein – Din krop ikke har dommen kapacitet

Jeg spiser masser af kulhydrater i form af grøntsager, rødder, nødder og bær, så redegørelse 1, lægger jeg ikke vægt på. At du er nødt til at spise pasta, og havregryn jeg vil ikke engang kommentere på. Og alle disse æg, og nogle gange endda proteinpulver og BCAA skulle have gjort i proteinväg.

Men den sidste påstand, jeg har ofte tænkt på. For hvor meget fodbold jeg har spillet, og hvor meget pasta og grød, jeg har spist, jeg har aldrig været særlig musklig. Min PT sagde at jeg skulle investere i udholdenhed, i stedet for at fokusere på at tilføje mig muskelmasse.

Og nu kommer det til at blive testet! Hvad der passer mig bedst – explosivitets eller udholdenhedstræning? yesno test

YesNo DNA-test:

  • Viser den placering, der passer dig bedst – explosivitets eller udholdenhedstræning
  • Øger forståelsen af din krop og din situation

"Din følelse af karakter udvikling afhænger meget af sin genetiske potentiale. To mennesker, der træner og spiser præcis det samme kan derfor udvikle/udføre helt forskellige, afhængigt af deres genotype. Med denne test, får du indsigt i, hvordan din krop og dine muskler er bygget og vejledning i, hvordan du bedst kan optimere din træning med hensyn til den form for træning, intensitet og recovery tid."

Her

Spændende! Vil vende tilbage med resultaterne i et par dage.

20140509-120757.jpg

You may also like

Skriv et svar