Omdirigeret: “Kan tygge tyggegummi gøre mig tyk?”

Spørgsmål:

Hej,

Jeg forsøger at tabe vægt og spise godt. Træne 3 gange om ugen, løbebånd 30-60 minutter, magmaskiner, ben-og arm-maskiner og løbebånd, hvor jeg kommer med en høj modstand i 60 minutter. Jeg er uddannelse, ikke er interval træning.

Mit spørgsmål: jeg tygger nikotin tyggegummi, og der vil være mange på en dag. De indeholder sødestoffer. Det kan være det "trick" i kroppen? for jeg vil ikke gå ned i vægt. Har også spist en masse frugt om aftenen.

Jeg er 59 år gammel, vejer 83 kg og er 167 længe.

Takker for svar og nogle tips

Helen

Svar:

Hej Jens,

Jeg tror ikke>>Læs hele svaret her!

LÆS MERE:

3 fælles misforståelser om sukker

sockerSukker, stevia eller fructose — myter om, hvad der er det værste er mange. Vi rydde et par misforståelser. Læs mere: 3 fælles misforståelser om sukker

Her vil du finde sockerbovarna!

Du får mere end 47 gram (omkring 15 stykker sukker) af sukker per dag? Tjek vores liste over fødevarer med skjult sukker for at få et hurtigt skøn!

Læs mere her: Listen: Så meget sukker-holdige fødevarer

Uhyggelig sodavand

En dåse sodavand om dagen kan være forbundet med øget risiko for hjertesygdom. En almindelig sodavand indeholder ca 35 gram sukker, og kan ifølge forskerne, øge risikoen for hjärtdödlighet med en tredjedel uafhængigt af det samlede kalorieindtag.

Läsken vi dricker kan förstöra mer än tänderna, visar forskning.

Læs mere her: Sodavand-igt: Så syg, kan vi slippe af med bobler!

You may also like

Skriv et svar