Omdirigeret: “jeg Går mere ned i vægt af flydende fødevarer?”

Spørgsmål:

Jeg ønsker at tabe sig og bruge måltid udskiftninger på 150-300 kcal/produktet og tage disse 2-3 gange/dag. Hvis jeg i stedet skifte en af dem mod fast food med det samme kalorimängd, bryder jeg vægttab negativt? Jeg har hørt, at den flydende foder gør det gå hurtigere ned.

Eli

Svar:

Hvis du spiser den såkaldte VLCD-produkter (Very Low Calorie Diet), kan du holde en meget lav kalorie kost, omkring 800 kcal/dag. Det giver en effektiv vægt tab, fordi forskellen mellem energi ind og ud, vil være stor. Vær dog opmærksom på,>>Læs hele svaret her!

Stil dit spørgsmål til MåBra er viktcoach Marie Tegnér.

LÆS MERE:

Den mad, der gør dig fuld på færre kalorier

Havregrynsgröt är ett bra alternativ om du vill hålla dig mätt länge.At spise lav carb virker kun, hvis du vælger den mad, der fylder maven er godt – ellers er det sjældent gør i det lange løb. Her er listen over smalmaten der gør dig tilfreds! Læs mere: Mad, der gør dig fuld på færre kalorier

Ny forskning: 5:2 diæt virker for alle!

5:2-dieten kan göra dig friskare!Bedre sundhed og mindre vægt, det er nogle af de 5:2-dietens umiddelbar virkning. Det viser den største 5:2 undersøgelse. Læs mere: 5:2 diæt virker for alle!

Omdirigeret: "Hvordan øger jeg min forbrænding?"

Evas förbränning har börjat gå på sparlåga.Eva ‘ s lavt kalorieindhold kost har fik hendes krop til at trække ned på det brændende. Viktcoachen Marie Tegnér tips om, hvordan at komme i gang med det igen! Læs mere: "Hvordan øger jeg min forbrænding?"

You may also like

Skriv et svar