Omdirigeret: “Hvorfor er jeg altid sulten efter mere mad?”

Spørgsmål:

Jeg er en 40-årig pige, der vejer 63 kg og er 167 cm lang. Jeg træner 3-4 gange om ugen på gym og gå til daglige gåture med hunden. Mit problem er, at jeg altid er sulten efter mere mad efter måltider.

Jeg spiser god mad med æg og knækbrød til morgenmad, en varm varierede retter til frokost og middag. Det er bare, at jeg virkelig kan styrke mig, når jeg sidder ved spisebordet, for lige så føles det som om, jeg ville være i stand til at spise mindst lige så meget. Hvad kan jeg gøre for at hjælpe mig til at føle mig "tilfreds"? Jeg føler mig fuld, men lysten er der, altid. …

Malena

Svar:

Hvad du beskriver, er et temmelig udbredt fænomen, og for at komme til livs med dette problem>>Læs hele svaret her!

Har du spørgsmål til vores viktcoach Marie Tegnér? Sæt denne.

Læs andre viktfrågor og svar her!

LÆS MERE:

Sulten hele tiden? Kostexperterna give deres bedste tips!

5-2-hungrig

Hvis du spiser regelmæssigt, men føler, at min mave er stadig konstant kurrar? Så bør du læse denne! Læs mere: Sulten hele tiden? Kostexperterna give deres bedste tips!

You may also like

Skriv et svar