Og så var det med croissanten…

Hej der!

Nu er jeg tilbage. Ikke bare her, men også tilbage til god mad. Jeg nævnte tidligere om croissanten. Det var det, der ødelagde alt. Det startede med, at jeg var nødt til at være inde i 1 uge for dengue feber i Bali. Crappy mad, men jeg gjorde det bedste jeg kunne. Så langt så godt.

Da jeg endelig blev udskrevet og kom hjem, stadig dårligt slidte, fik Side feber. Samme aften jeg kom hjem. Denne feber nægtede at give op og endte i opkast, frossor og hospitaler. Dengue-feber til den Side også! Jeg sov med ham på hospitalet og havde mig en genvisit med blodprøve den følgende morgen. Jeg havde ikke spist i lang tid, og var skrækslagen for selv den mindste afvigelse i blodet. Efter en uge med 15-20 blodbrov var ret nojig…

Den eneste ting at købe, så tidligt i morges var kaffe og croissanter. Jeg hørte lægens stemme på bagsiden af mit hoved, "Ikke spise, vil ikke få det bedre." Så jeg gjorde noget jeg ikke har gjort i 4,5 år. Spiste en croissant. Som om det ville endda gøre mit blod tæller bedre?!?

Men nu var det gjort. Og hvad det gjorde ved mig, og mit hoved, jeg kan næsten ikke tænke på.

Jeg har kørt meget strenge i næsten 5 år. Absolut ingen "snyder". I princippet, ikke mel eller sukker. Mange har påpeget dette. "men ENGANG, du kan lige så godt spise sådan noget. Og det er præcis, hvad jeg ikke kan.

Min værste dag var den weekend vi kom tilbage til Sverige. 2 chokolade barer, en svinstor pose slik og tjuvåt ud af børnenes lördagsgodis. Glemte nogle is. Den is, jeg spiste med. Helt sygt. Det er ikke så svært at regne ud, hvordan jeg havde det efter sockerfesten…

Men jeg trak mig sammen. Langsomt, men sikkert. Og nu er jeg på banen igen. Maven har det bedre, psyke føle sig bedre, og sukker trang stort set væk.

For mig det handler om alt eller intet. Sort eller hvid. Og jeg er ofre meget gerne have alle de slik og mel til at føle sig godt. Fordi man føler sig så syg, meget bedre uden mel og sukker. Amen.

You may also like

Skriv et svar