Ny uge, og den potentielle åldersångest!?!

Ny uge og min födelsedagsvecka! Det er desværre ikke engang 10% så spændende, som da den var ung. Og jo ældre du bliver, med deres præstation, og det bliver, tror jeg. Jeg kender mig bare det samme som jeg gjorde for 10 år siden. Føler ikke, at jeg ser 10 år ældre. Sikker på, der er ældre, men ikke om 10 år?!?

Det er, når du tror, af bedstemødre. Disse krøllede, grå hår og supergamla damer. Vide de stadig er 27? Du har den samme syge sans for humor, når du bliver gammel? De samme synspunkter? Det samme interesser?

Sandsynligvis. Jeg har kys og bajshumor, alt for ungdommelige sko (i henhold til min nevø) som gangster rap og kan kontrollere surfklipp i timer.

Så hvad er forskellen? En masse af grå hår, lidt flere rynker, mindre på den personlige konto, og betydeligt mindre tid på havet, og mere til på kontoret. Men ellers er der ikke meget af en forskel.

Har du åldersångest? Bedes du kommentere noget om, hvor gammel du er, og hvor meget åldersångest du har på en skala fra 1-10, så vi kan se, hvornår dette fænomen begynder.

You may also like

Skriv et svar