Nu kører vi! (Hvordan var det nu med det form?)

At sidde foran ilden til at tø mine følelsesløse tæer. I morges mødtes jeg med PT-Jonas til film, og den sidste af de øvelser, at det nye projekt. Jeg har sikkert ikke rigtig klar over, hvordan utrænede jeg er for øjeblikket. Men det er ikke så mærkeligt. Otis er en 1,5 år snart, og omtrent lige så længe, plus et par måneder, jeg har været doven. Foglossning, bråckoperation og dengue feber har forladt deres kæppe i hjulene, for at sige det mildt. Men også dovenskab. Og sne.

Men sneen er faktisk ikke et problem. Har det rette tøj, det ikke føles koldere end en regnfuld majkväll. Lag på lag, og ikke bomuld direkte ind i kroppen. Den bomuld, der bliver våd, og absorberer fugt, som gør dig kold. Merino uld eller syntetiske, er den måde at gå!

cecilia folkesson träning

De sidste runder har jeg trænet med Jonas jeg fast 5-6 pull ups, masser af push-ups og masser af burpees. Så, hvordan gik det så med øvelser i dag? Virkelig, virkelig dårlig. Fast nøgle 3 push ups på knæ. Katastrofe. Jonas spurgte mig at gøre, 8, så vi kunne skære en lille smule i det materiale, der… Han sagde nej, men jeg ved, hvad han tænkte.

Men Jonas sprang i og kørte de fleste af de øvelser, så resultatet var perfekt! Nu skulle det bare være rettet en lille smule, så lancerede det i et par uger. Her går vi, håber du er sulten!

You may also like

Skriv et svar