Nogle ris plejer dræbe dig…

I går aftes var vi ud og spiste japansk med vores indonesiske venner. De har meget svært ved at forstå, at jeg vælger ikke at spise ris. Et måltid uden ris er ingen måltid for dem. Og i en uge har jeg sluppet af sted med ikke at spise noget ris. Indtil i går.

Vi tog ind i den bedste sushi restaurant på Bali. Sushi er det, jeg savnede mest i løbet af mit år på lågkolhydratskost. Bordet var fyldt med mad, og det varede ikke længe, før jeg spiste min første stykke sushi i 3 år. Men jeg boede på det. Min krop føles så meget bedre uden.

bali11

bali13

Sashimi i stedet for sushi. Virker næsten lige så godt.

bali10

Jeg valgte lang og omhyggeligt. Sprød varm tun nødt til at være min enkelt stykke sushi.

bali12

De bedste fisk og skaldyr salat jeg har spist!

20131110-113306.jpg

You may also like

Skriv et svar