Motivationen er på toppen!!!

Det føles helt fantastisk at være så her träningsmotiverad! Jeg er gået fra at finde 1000 undskyldninger for IKKE at træne for at finde så mange for at tage toget. Jeg elsker virkelig min træning tidsplan! Sandsynligvis lyde jättelöjligt, men det er sandt.

En af dagens udfordringer, front squats uden hænder. Troede jeg kunne gøre 20 pounds. Lykkedes 35. Ikke perfekt udført, og jeg er ikke verdens stærkeste. Men jeg er motiveret til at fortsætte. Og det er den bedste følelse!

(Antaglien ikke så stor følelse af, at det kan modstå de pull-ups, men alligevel…)

20130611-223215.jpgDette overhovedet kan kaldes varme…

20130611-223207.jpg

Middag: mejerifri omelet af tre æg. Med tomat, basilikum, paprika, peber og Himalaya salt. Stegt i masser af kokos olie. Perfekt!

You may also like

Skriv et svar