Motion og frugt…

I dag var det tid til pas nummer 18. For dem af jer, der ikke ved, hvad alle disse øvelser betyder, at du kan læse mere om dem her. Nu er jeg inde på min fjerde uge af ti uger. Jeg føler, at jeg allerede har forbedret mig på en masse ting. I midten af næste uge vil jeg tilpasse min kost lidt. En lidt mindre fedt, og lidt flere kulhydrater. Og generelt er mere mad. 3 måltid om dagen +2 snacks. Se om det giver bedre resultater.

Jeg gør dette som et forsøg. Så meget som da jeg testede intermitterende faste for første gang. Du skal prøve på at vide, hvad der virker bedst. Jeg føler stor spise tre måltider om dagen. En lidt mere fedt og lidt mindre carbs. Men jeg vil ikke nå helt de resultater, jeg er efter. Hvis dette er løsningen? Ingen idé, vi vil se.

Jeg har modtaget en mail om den frugt, så her er nogle svar på det: Jeg synes stadig, frugt, slik og jeg anbefaler ofte mine klienter til at spise frugt. Så er du godt og tror, kost og motion virker, som det gør: spring frugt.

Dagskort:

20130628-173224.jpgMed andre ord: 100 utfallssteg, 100 ryg quats, 100 fällekniv og en smule armpress på det.

20130628-173331.jpgDet endte med en forrygende frokost. Kylling, bacon, avocado, salat og mayonnaise.

You may also like

Skriv et svar