Mit syn på LCHF.

Karin skrev: Hvad siger du om LCHF debat, som er aktuel nu, igen. Der er ingen langsigtet forskning, der viser, at LCHF er god i det lange løb. Godt, så længe du går ned i vægt (hvis overvægtige) og mellem 6 måneder til 2 år, men derefter hævde, nogle læger, at risikoen for kræft øges markant, specielt i tyktarmen. Det skal naturligvis være slettet fra sig selv, hvad der virker for mig osv, men som en blogger, har du sikkert en bestemt mængde af ansvar eller hvordan du føler?

Min baggrund Da jeg var gravid første gang påpeget mange, at jeg aldrig ville være i den form, jeg var, før jeg blev med barn. Ville aldrig være i stand til at få i mine gamle jeans, osv., Og jeg slugte det selvfølgelig helt og holdent. Passede mig for, hvad jeg spiste, og forsøgte at bevæge mig så meget som jeg kunne. Men når Zion kom, tog det ikke lang tid, før jeg så meget som jeg gjorde før jeg blev gravid. Noget degigare men.. jeg fik aldrig at begynde at træne ordentligt, før jeg blev gravid igen. Denne gang vidste jeg, at jeg kunne komme tilbage til mit gamle jeg, og så min graviditet, da en chance for at svælge. Og kuldegysninger, jeg mener, slik, is, cookies, mere slik… og så holdt det på. 25 pounds jeg gik op. Dobbelt så meget som under den første graviditet. Syge, måske, jeg tror nu, set i bakspejlet, men jeg har altid tænkt over, hvad jeg havde spist, så det var lidt rart at få det "til at behandle sig selv". Jeg indser nu, at jeg havde en sukker-afhængighed, og derfor var det svært at holde sig væk fra sukker og derfor, jeg troede, det var en god tid til at nyde. Jeg ville helt sikkert være tyk.

Et par uger efter, at Sid blev født, jeg vejede 74 kg. 14-16 kilo over min normale vægt. Så jeg besluttede at prøve LCHF. Jeg havde læst en masse om det, og vidste, hvordan og hvorfor det virker. Jeg startede en lille smule, da jeg ammede til at skære ned på sukker (brød, ris, pasta, etc.), og kørte alle, når jeg sygepleje kursus. Siden da har jeg holdt mig til LCHF. Ingen "snyde dage" eller svælger-weekender". Vi taler om 2 år.

Jeg gik hurtigt ned af min vægt. Jeg var ude og gik med barnevogn, en masse, så det hjalp også, selvfølgelig, selvfølgelig. Jeg begyndte at træne korrekt, når jeg ikke kender foglossningar, type 4, måned efter jeg blev født.

Nu har jeg ingen overskydende vægt. Og jeg hører ofte: "Du behøver ikke at spise LCHF, du er så slank". Og det er netop den holdning, folk synes at have om LCHF. Du skal spise for at det bliver smalle. Thats det.

Jeg tror ikke på at sidde derhjemme i sofaen, ser TV, allerede er overvægtige, og svælge i bacon, fløde og smør, for at tabe et par pounds, og begynder med "normal mad" igen. Jeg tror, at LCHF er et valg at spise. Lige som vegetarer vælger ikke at spise kød. Ikke for at tabe sig, men et valg, du foretager. LCHF betyder for at undgå efterligning af en fødevare. Spise så rent som muligt. Der er mange, der går ind for LCHF, der drikker Cola Zero. Ligningen jeg får ikke sammen.

Min egen hälsovinter med LCHF Dette er min egen hälsovinter med LCHF. Den betydning, som jeg ser som et plus for fede mennesker, men den anden vejer meget tungere. For mig i alle tilfælde.

Ingen sockerbegär Jeg er aldrig opsat på søde ting. Jeg tror, jeg har altid haft en meget afhængige af sukker. Når mit blodsukker er tidligere hoppede op og ned, og jeg var altid meget irritabel og sur. Det føles fantastisk, at der aldrig er nødt til at være i humør til slik, kager, is osv For avd er du sulten efter rigtig? Nå, sukker. Og hvor dejligt er sukker? Det er en afhængighed.

Ikke den samme træthed I fortiden, kunne jeg meget sjældent gå til gymnastik i aften. Var altid træt efter arbejde. Nu er jeg aldrig træt på samme måde.

Bedre mave Ingen gasser og ingen oppustethed. Jeg troede tidligere, at jeg var laktosintollerant, men nu ved jeg, at det var kulhydraterne, at hvad der er den skyldige. Min gastritis jeg har ikke kännet af i meget lang tid. Og jeg går på toilettet 1 gang om dagen.

Bedre hud Min hud er også blevet meget bedre. Ingen udslæt/acne, osv.

Stå caries Endnu en teori, men det er vel ret indlysende rigtig. Før jeg startede på LCHF, jeg havde flere begyndelsen til de huller, som er meget almindelig. Sidste gang jeg var ved tandlægen, jeg havde gode tandsundhed. Jeg vil gerne takke INTERNETTET for. Ingen sukker og ingen snacks, og ingen mellemmåltider.

Ingen myggbet Skrev om det for et stykke tid siden her!. Jeg tror i alle sager, der er udsat for mindre myggattacker, hvis du har mindre sukker i blodet.

Vægt Jeg gik ned til min normale vægt meget hurtigt med lav Carb. Nu holder jeg mig der. Må ikke gå mere ned i vægt, selvom jeg spiser som jeg gjorde, da jeg mistede min overvægt.

Listen kan være lang…

Hvorfor er vi bange for den CARB? Vi har lært fra barndommen at fedt er farligt, og lyset er godt, frugt er godt, og 1 æg i døgnet, HØJST! Meget af dette har vist sig at være helt forkert.

Folk troede, at jorden var flad skive, længe efter at det har vist sig, at dette ikke var tilfældet. Samme med CARB tror jeg. Det tager et stykke tid, før vi accepterer, at brød er ikke noget, vi er designet til at spise.

"Hvis du kunne pakke alle af den menneskelige historie i et år, har vi kun været landbrug og spise korn da om i går, som da vi blev kortere og tykkere. Vi startede med at forbruge forarbejdet vegetabilsk olie om ti minutter siden, heks er, når hjertesygdom blev vores nummer er en dræber"

Tjek dette klip forklarer meget: [embedplusvideo height="331" width="540" standard="http://www.youtube.com/v/v8WA5wcaHp4?fs=1" hvis="ytid=v8WA5wcaHp4&width=540&height=331&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&reagere=1&kapitler=es=" id="ep9922" /]

Og endelig: "Men som en blogger, har du sikkert en bestemt mængde af ansvar". Det, synes jeg, absolut. Og jeg ved, at jeg hjulpet mange til at begynde at leve et sundere liv. Og hvad er mere almindelige, end at springe over de tilsætningsstoffer, E-numre, MSG, osv.? Og der er dem, der ikke kan lide at spise fløde og smør. Så virker kokosolie, avocado, oliven, laks, og macadamia nødder perfekt. Og det er supernaturligt. Og LCHF/paleo.

Min blog handler lige så meget om uddannelsen som om LCHF. Disse to sammen er, hvad jeg er fortaler for. Hvad du vælger at spise; "en normal kost" GI, LCHQ, LCHF, paleo, så, at uddannelse er noget, jeg mener, at alle bør gøre. Hvad du vælger at udøve; powerwalk, zumba, crossfit, løb eller walking er ikke ligegyldigt. Kun du gør, og spise så naturligt som du kan, så er du kommet et godt stykke hen imod et sundere liv.

DET er, hvad jeg forsøger at formidle.

You may also like

Skriv et svar