Mit bidrag til Rutakuten

Så. Endelig frisk nok til Rutakuten. Jeg er en smule bag nu, så det kan være lidt af en dual-pas for min del!

Og denne gang, jeg tager Rutakuten et skridt videre med kalipermätare. Jeg elsker at sammenligne mine resultater i alt, hvad jeg gør. Ikke at numrene rigtig noget, men alligevel : ) Nu til kasser.

Min fedtprocent lav på 20,9%. Men derefter har jeg ikke været praktiserende regelmæssigt i næsten to måneder. Og i løbet af denne tid, jeg har ufrivilligt gået ned 3 kg i vægt, så nu når jeg vil starte uddannelse og begynde at spise mere vil helt sikkert både procentdel af fedt og vægt gå op. Og musklerne vil forhåbentlig blive større igen!

Kalipermätaren er til rådighed til at købe her!

Elsker, at mit nye mål er at blive større i stedet for mindre, som det altid har været i fortiden. Stærke virkelig er den nye tynde.

You may also like

Skriv et svar