Mere om periodisk fastende

Jeg har fået en masse e-mails og spørgsmål om periodisk faste.

Grunden til, at jeg kører periodisk faste er, at jeg ønsker at slippe af med lidt mere fedt, når jeg nu snart afsluttede Projekt "60 dage". Nu har jeg kørt periodisk faste i en uge. Nogle dage er jeg dödshungrig til frokost, andre slet ikke. Kroppen vænner sig til ret hurtigt, og jeg har til hensigt at køre et par uger mere. Så kroppen har haft tid til at vænne sig til. Nu vil jeg spise mellem 12:00 og 20:00. I mellem, jeg spiser ingenting og drikker kun te og vand. Jeg kan godt lide tanken om at spise ordentligt, når du spiser. Jeg nu gør. Og fordi jeg spiser LCHF jeg ikke har tid til at være sultne, så hurtigt efter at jeg har spist, så jeg spiser stort set 2 gange om dagen nu.

Jeg kombinerer uddannelse med periodisk faste, og så er det vigtigt at spise efter du har trænet. Ex; motion, når de hurtigt er næsten slut (i mit tilfælde 12:00) og spise umiddelbart efter. Eller træne i aften og spiser det sidste måltid efter træning. (Omkring 20:00 i mit tilfælde) du Træne under fastaperioden det er ekstra vigtigt at tage aminosyrer (BCAA) før.

Så det virker periodisk faste: • De otte timer, du spiser i kombination med motion til at give muskel vækst. • I løbet af de 16 timer, du er fastende, der forbruges overskud.

Et par tips: Delt op i dine måltider, hvor du vil, i løbet af de otte timer, du spiser, for eksempel: 2 store måltider, eller en stor og to små. Det vigtige er, at du kun spiser i løbet af otte timer, og køre på de samme tidspunkter hver dag.

Uddannelse i forbindelse med periodisk faste, det er vigtigt at spise det største mål mad efter træning. Du er nødt til at spise, lige efter at den kan køre med protein pulver, og derefter fødevarer. Jeg kan godt lide Holistics. Indeholder ingen sukker, sødestoffer eller kunstige smagsstoffer. Til rådighed til at købe her

Havne kroppen er ikke i sult under den periodiske faste? Mange mennesker undrer sig over dette og "Styrketraningsprogram" skrive, hvad jeg mener, til at være en logisk forklaring:

En periodisk faste er ikke sult. Folk i dag er ødelagt og skal lære at dræbe deres egen mad og bære det hjem. Udelukkende i form af udvikling, ville det være en katastrofe hvis folk slået ned på de kropslige funktioner efter en kort periode uden mad. Så svækker man sin egen evne til at løse den nye mad. Forbrænding går ned efter ca 60 timer. Det er derfor en meget lang tid uden mad, der kræves for det. I stedet, det synes at være således, at stofskiftet går marginalt i løbet af de første to dage uden mad. Det synes også at være hvilende individer. Ren överlevnadsmässigt det er logisk. Når du er uden mad behovet for kroppens funktioner skruet op. Det øger chancen for at fange mad. Det er i hvert fald mere logisk end at det modsatte ville ske.

You may also like

Skriv et svar