Maria: Så var min mave er flad og ro!

For et stykke tid, jogging bukser, det eneste beklædningsgenstand, der ville passe til Maria, da hendes mave buler ud som en gravid.

– Mine problemer begyndte omkring 18 år gammel. Jeg har en kombination af gastritis og IBS – irritabel tyktarm.

Ud over at Mary ‘ s mave svulmer op som en ballon, der bliver forstoppet fra tid til anden, og de problemer, der er forbundet med fordøjelsen af mad. – For mig har det ikke handlet om hvad jeg spiser, men jeg spiser. Morgenmad arbejdet, men når det kommer til frokost og middag, " siger maven.

Den ene, der var god til at spise en dag, kan pludselig irritere Mary ‘ s indvolde den næste dag. Især hvis hun er at spise på uregelmæssige tidspunkter, noget, der er uundgåelig for Maria, fordi hun arbejder på skift som omvårdare. – Jeg forsøger at spise samme tidspunkter hver dag, men er nødt til at tilpasse mig efter arbejde.

Efter at have kørt med læge og har prøvet alle mulige metoder, Maria fik øje på en annonce for Proibs, diætetiske behandling af IBS, der indeholder aloe vera. Hun beordrede pulver og begyndte at drikke det to gange om dagen.

– Det tog omkring to uger, så blev maven bedre, og ikke nær så følsomme. Fordøjelsessystemet var ikke så lättirriterat. IBS står for irritabel tarm syndrom, irritabel tarm. Én ud af fem mennesker i Sverige er berørt på et tidspunkt i livet, og det giver maven i forskellige former. Du kan komme til skade, gasser i maven, være oppustet og har forstoppelse eller diarré. Hvad IBS afhænger af, at forskning bliver gennemført er der på nuværende tidspunkt, samt hvad der kan helbrede og lindre ubehaget.

I kostbehandlingen er en plante ekstrakter fra aloe vera planten Aloe barbadensis Mill, som har vist sig at mindske ubehaget for nogle IBS patienter. I en undersøgelse på Sahlgrenska universitetshospital, hvor folk med IBS drak Proibs i fire uger, oplevet mere end halvdelen af de, der har reduceret ubehag og følelse af oppustethed.

Ud over at maven bliver fladere og roligere, så, at Maria er blevet mere opmærksom. – At være i smerte og være hævede virkelig suger energi. Nu vil jeg drikke Proibs, hvis jeg føler, at maven begynder at pylre, så lindrer det. Men for det meste kan jeg klare mig uden.

Af: Sandra Hiort Billede: Magnus Gothander

You may also like

Skriv et svar