Mad og maleri

Venstre ud af børnene i dag (og sagging Otis tonårsattityd) og malede huset fra morgen til aften. Åh min gud, hvad, det tager lang tid at male. Havde tid til en hurtig frokost mellem skinnerne. Og ÅH, det vil være besværligt, når du ikke spiser mælkeprodukter, og ikke ønsker at have kød. Er absolut ikke vegetar, men forsøger at skære ned på dårlige kød, dvs hormonfyllt antibiotikakött. Spillet kød, jeg kan lide at spise, serveres den rapsgris så jeg hoppe.

Og det gjorde naturligvis, i dag. Så hvad gør du? Vælge ud, hvad du ikke ønsker. I dette tilfælde, halloumi og brød. Fejrede at jeg gik på den Frygtede Dag 3 med et glas rødvin. Ikke et godt valg, hvis jeg skal gå efter mine regler, men stadig værd.

30 dagar supermat

Nu sidder jeg på gulvet (når alle malerier er i sofaen, på grund af at male) og spise røræg med tomat, hvidløg, spinat og kokosvinäger meget glad for, hvordan bedre, min mave føles, og at der havde været en chokolade bar i midten af lokalet hele dagen, så jeg har IKKE engang rørt.

You may also like

Skriv et svar