Läsarbrev: den Dag, hvor stress hamle op med

Selv om jeg har verdens bedste job, nogle gange kan det blive for meget. Så kan det være godt at reflektere over, hvad jeg gerne ville arbejde med i stedet.

Der skal være en masse sjov, med at søge arbejde, og jeg skulle have en fair chance med hele mit liv, erfaring, faglige færdigheder og 15 aktive år tilbage til at udføre og "levere".

Jeg vendte bare 49, og så længe tynget mig at nå op på 50, besluttede jeg mig for at fejre min 49 års fødselsdag.

– Der vil være et kedeligt parti, er de stadig kun en 49-årig part. Det vil være sjovt, at jeg kan gøre det igen. Hvordan god til enhver tid!

Efter at den part, (som var en stor succes med 90 personer), jeg tænkte nok, der ville være noget anderledes. Jeg havde en alder af 49. Men alt var nøjagtig det samme. Huset er lidt sjusket, bilen er beskidt og på jobbet, alt gik i stillehavet lunk, FORKERT.

På jobbet bogstaveligt talt stormede det. Meget at gøre, en kollega havde et problem med hjertet, en anden med hendes graviditet. Den fejl linet op på grund af manglende tid, men der er ALTID en løsning, lige til at tilføje et ekstra gear! Ikke noget problem.

Det er nu som en kvinde, jeg tager mine superkræfter, som gør os til kvinder overlegen i forhold til alle levende væsner på denne jord…?

Mens jeg sidder på toilettet, og jeg vask vasken, og picks væk teenager sminkprylar, at forberede det foredrag, jeg skal holde på jobbet, og jeg er også lige nu har skabt mig egen tid!

Jeg er klar over, at frokostpausen er overvurderet, det er fremragende til at sidde ved computeren og spiser, og så kan jeg gøre det armövningen, at man ikke får rsi i stedet for at bruge tid på en gang.

Komme på, hvor meget nedetid der er på en dag! I køen i butikken, i forventning af det grønne lys for ikke at nævne, hvis det ville komme ud af en traktor på vejen og langsommere hastighed. Drej til den mobiltelefon, så jeg kan fylde disse øjeblikke med noget fornuftigt!

På vejen hjem står på Lantmännen er og bestilling træ til en kasse, som jeg har modtaget for mig at gøre, brød og mælk, søn vil have til at vente lidt på at blive samlet op, men det er ikke første gang.

Hjemme igen er det tid til at lave aftensmad. Så er der min matlagningsdag så jeg feste det op en smule. Mens den dejlige Gorbys bages i mikrobølgeovnen, jeg tager min ketchup. Ved, at børnene vil blive begejstret, når deres mor disker op med en livret!

Eller..?

Ægtefælle ved, jeg er ikke så glad for… men hurtigt gik det.

Så er det endelig tid til at få et øjebliks ro på sofaen. Tv-show, serie, hans søn spiller på sin computer og tonårsdottern har lukket døren til hans værelse. Stilhed kryber i. Nogle e-mail fra jobbet, der skal besvares. Jeg spiller et par runder af Ruzzle på din telefon, det kommer til at sætte så mange ord som muligt på 2 minutter, på at slappe af.

Så jeg ind, hvad der skete på Facebook. Skal skrive, hvad jeg har gjort i løbet af dagen, og se, hvad andre har formået at hamle op med, kan gå glip af noget.

Træt efter en lang dag, jeg er i seng, indse, at der ikke er en chance for mig til at have tid til at skifte job. Bedste for at holde den gamle og i stedet arbejde for væk for hurtigt, vil det være roligere, helt så være det.

Med faldet i søvn, jeg er stadig i mørke om min fremtidige stat, som udbrændte, næppe noget, der ville have været regnet som en fortjeneste.

Åsa Fors-Johnsson

Har du noget du vil fortælle?

Del dine erfaringer med os! Udgivet bidrag er belønnet med en fin goodie bag.

Send din historie sammen med et billede (du kan også være anonym) [email protected]

Venligst e-mail med "Läsarberättelse" i emnefeltet.

You may also like

Skriv et svar