Konkurrere mod dig selv på din ferie!

Jeg elsker at konkurrere. Alt, hvad der er muligt at måle, jeg ønsker at måle. I den tidligere har været, hvor hurtigt jeg cykle til arbejde hver morgen. Nu er min nye konkurrence mod mig selv til at hoppe reb. Hvor mange hopper håndterer jeg på 1 min.? Hvor lang tid tager det at hoppe 1,000 spring, osv.

3 gode ting med sjippetov: – Let at tage med dig på din rejse – God til fitness, kordination og iltoptagelsen – Let at måle dens udvikling

Og når du kom ind i den teknologi, de fælles springer du kan starte med double unders (dobbelt hoppe) eller hver to fødder.

Så semesterträningstipset lyder: hoppe reb!

Denne hoppe reb er til rådighed her.

PS. Klik på knappen for at stemme på mit bidrag. Konkurrencen slutter i morgen! Det tager kun et klik. Tak : )

Rösta på mitt bidrag!

You may also like

Skriv et svar