Kom det i en e-mail…

Jeg fik en mail for et par måneder siden. Her er en urdrag fra det: … så ville elske at tabe sig, bliver stram i kroppen, men den søde tand ofte sætte en stopper for dette! Går en uge, så du er i godishyllan igen, føler en fejl, at jeg er en håbløs sag! Så ville elske at, men det er ikke muligt.. Hvordan man får motivation, hvordan du tror på dig selv, til at modstå alle de søde piger? Håber du kan hjælpe mig lidt på rette spor!

Og i en uge kom der en anden e-mail fra samme afsender. Jeg bliver så glad, når jeg læser ting som dette: "Har nu kørt i et stykke tid, og Gud er så meget bedre, jeg føler! Har ikke kun tabt vægt, jeg er montør, har mistet en smule af problemer, som jeg havde med krop og min søde tand er væk!!! Jeg håber, at flere mennesker forstår, hvor godt det er, og at det er ikke en diæt, men en måde af liv, du kan spise velsmagende, hvis ikke lækrere, og stadig tabe sig og helbrede nogle problemer, hvis du har det. Jeg er så utrolig glad og stolt af mig selv, at jeg TURDE efter 14 år af forskellige spiseforstyrrelser, til at trodse mine tanker, min afsky for fat og give det en chance! Ikke at vide mere om dette på det tidspunkt, så måske er jeg ikke havde savnet så mange år af mit liv! Nu bor jeg, og jeg føler mig utrolig godt, elsker livet! LCHF har ændret mit liv for evigt!"

LCHF måske ikke passer alle. Men jeg tror, og jeg ved, at mange føler sig meget bedre til at skære ned på kulhydrater. Spring majs og sukker og begynde at spise mere naturligt med mindre tilsætningsstoffer. Og man behøver ikke kalde det LCHF. Du kan lige så godt kalde det lågkolhydratskost. Eller paleo eller stenålderskost.

Kært barn har mange navne.

You may also like

Skriv et svar