Økologisk badeværelse favoritter

Jeg er ikke den, der sidder inde på hverken verdens kläduppsättning, skosamling eller bunker af håndtasker. Jeg kan godt lide noget af det var specielt meget. Bikinier har altid været min favorit, men indsamlingen er desværre blevet drastisk reduceret i de seneste år…

Mine favoritter lige nu er køkken og badeværelse. Badeværelset er i top. Jeg forsøger at vælge økologiske og naturlige sådan grad, at det går. Udbuddet er steget enormt i de sidste par år, så det bliver nemmere og nemmere at finde gode valg. Kan huske da jeg boede på Maui og proppade posen fuld med Dr. Bronner ‘ s, når jeg gik til Sverige.

eko badrum

3 badrumsfavoriter

Håndsæbe Urtekram God økologisk budget håndsæbe. Dufter super godt! Vi har en i badeværelse og i køkken.

Weleda – Salt tandpasta Dette er den eneste jeg kan lide, så kan have det for mig selv. Salt tandpasta indeholder salt krystaller af havsalt, at det bliver grynet, og tænderne bliver ordentligt renborstade.

Maria Åkerberg – Baby vask Økologisk baby vask, som er lige så godt til børn som til voksne. Naturlige ingredienser, der hjælper huden til at bevare sine naturlige, beskyttende fedtstoffer.

You may also like

Skriv et svar