Kejsersnit nummer tre

Her er et indlæg, jeg havde ikke tænkt at gøre, men jeg har fået så meget spørgsmål og kommentarer vedrørende fødslen af Otis, så her er en lille oversigt.

Dig, der ikke ønsker at se den slimede nyfødte babyer og en masse hospital, for at springe, rulle ; )

IMG_2312.JPGPå onsdag den 6. August klokken 06:30, havde vi tid til et kejsersnit på HAVENE. (Mine to andre fyre, var også født ved kejsersnit). 38 uger + 6 dage. Jeg var meget mere nervøs end hvad billedet viser. Jo flere børn, jo mere nervøs. Du ved, at to er gået godt, og automatisk det føles som om odds på en tredje sundt barn og en nem fødsel reducerer. Drastisk. Omfanget viser, at 74 kg. 12 kilo plus et sent indlæg i uge 11. Normalt er jeg vejer 60 kilo til mine 170 cm. En helt normal vægtøgning, og betydeligt mindre end mine tidligere graviditeter. Jeg takker absolut kost for det. En blanding af Paleo, low CARB og raw food i stedet for is, slik og pasta.

IMG_2319.JPGHAVENE. Sydlige Älvsborg hospital. Sandsynligvis den sidste dag med sol i August. Og nok sidste sommerdag i denne sommer…

IMG_2456.JPGPå plads på bordet. Kateteret var hvad jeg frygtede mest, og det var bare så ulækkert som jeg husker det. 100 gange værre end ryggmärgsbedövningen. (Jeg har ikke selv), Så var det kun at vente til den bedøvende til at tage. Og det gik hurtigt. Og jeg behøvede ikke at føle kateter. Hvad de gjorde, bag forhænget, jeg ikke engang kender. Har ALDRIG googlede, og vil aldrig googling "kejsersnit". Men lægen var snakkesalig, og spurgte lidt af detaljer om de forskellige kroge og andre ting. Jeg var nødt til at lade som om jeg ikke høre.

otisEfter omkring 10 minutter kom denne lille fyr ud. 3280 gram og 47 cm lang. Og jeg troede, han var den sødeste, jeg har set!?

IMG_2458.JPGEn mor fuld af slanger og ledninger. Ved ikke hvordan det er på den sædvanlige fødsler, men kejsersnit er en virvarr af ledninger, sprøjter, drypper og katetre. Blodtryk gik ned lige ordentligt, og jeg kan huske, at jeg rystede på sofaen, mens de syede mig sammen igen. 1 time tog det at få klar. Tilsyneladende, at det tager længere tid for hvert snit. Da jeg blev syet sammen efter Side, det gik meget hurtigere. Eller det var den læge, der var mere omhyggelig end den sidste.

IMG_2729.JPGSyge uretfærdigt med baranafödsel virkelig. John ‘ s opgave var at sidde sammen, når de tog ud Otis. Det tog 10 minutter. Så han sad og sippade kaffe, mens jeg længe viklet ind i ledninger og dryp… jeg fik i alle tilfælde væk alt det sukker, de ønskede at stoppe mig. Læs mere om det her.

IMG_2728.JPGAllerede samme aften jeg var nødt til at tage væk alle de nåle og kateter og rejse mig på usikre ben. Virkede faktisk utrolig godt! Meget bedre end de to første. Og den lille havde det godt, og ønskede at spise på en gang.

IMG_2387.JPGDen næste dag kom en mor med to stolte storebrødre (og tage væk fra Laxbutiken i Falkenberg, sverige) og blev mødt på den.

IMG_2399.JPGTo supermalliga store brødre!

You may also like

Skriv et svar