Kan poolplask være uddannelse?

Da jeg spurgte Johan til at tage et billede af min uddannelse, han sagde: "Men, at du ikke kan sætte ud. Det ser ud som om, du er bare boltrer sig rundt i poolen"

Og det er temmelig meget, hvad jeg gør. Og det er en meget god start. Og meget mere træning end jeg formåede de sidste par måneder.

Dette er, hvordan det startede: Da jeg var i sjette måned, blev jeg pludselig fik smerter over skambenet. Type 10 cm fra hoften. Følte, at jeg havde verdens blåt mærke, som blev meget mørt. På samme tid, havde jeg meget meget foglossningar i den samme region. Jeg har tjekket det med tre forskellige jordemødre i løbet af de sidste tre graviditetsmånaderna. Det sagde alle forskellige. Også dette kunne være foglossningar, det kunne være en klemt nerve, og det kan være en blodansamling. Men alle var enige om, det forsvinder efter fødslen.

Men det var ikke til at forsvinde. Jeg var sikker på, at dette IKKE var en foglossning. Jeg har mistanke om brok. Jeg besøgte 3 jordemødre, 2 læger, og to besøg på sundhedscentret, men alle var enige om, at jeg absolut ikke havde nogen brok. Af en læge, jeg fik råd til at tage en Advil, næste jeg fik et 10 dages kursus af Diclofenac (som jeg gjorde).

Sidst jeg henvendte sig til egen læge. Fik en aftale for x-stråler, og fik mit brok bekræftet. Tre dage senere, fik jeg en tid til operation. Et netværk, der blev drevet gennem en sæson, der i øvrigt var 10 gange værre drift end kejsarsnittet. Umiddelbart efter operationen, så følte jeg, at den mærkelige känlsan jeg har haft i over et halvt år var gået! Tak privat sundhed pleje!

Nu føles det, som om min krop har endelig begyndt at finde vej tilbage. Min plasker i poolen, og jeg kan endelig strække din mave korrekt, og jeg kan begynde at bevæge sig på benene uden at det gør ondt.

Du er nødt til at acceptere deres begrænsninger, og at lytte til din krop. Selv om, jeg ville meget hellere løbe en mile på stranden. Dette er i øjeblikket min træning. Poolplask.

You may also like

Skriv et svar