Jeg lå ned!

Hej der! Nu har det været meget stille her i et stykke tid. Mere end fire år har sat på denne side. Det har som regel været sjovt, lærerigt og meget givende. Men nogle dage har det været meget frustrerende. Du tror, du har foretaget alle de opskrifter, du har i dit hoved, skrevet om alle de gode/dårlige mad og har allerede bestået alle træning i hundredvis af gange.

Jeg har fået så meget god feedback fra mange af jer i løbet af disse år, men nu har det taget et stop. Jeg sætter den ned. Inspirationen er isoleret, ingen ideer til nye opskrifter og träningsmotivationen er gået.

April april!!!

Dette er grunden til, at bart stille her et stykke tid.

Vi er stadig i Bali for et stykke tid. Johan og Zion er endelig kommet ned, også. Dagen efter Johan og zion kom, følte jeg mig underlig i kroppen. Samme aften fik jeg høj feber, kulderystelser og ekstrem krop ømhed. Jeg straks vidste, at det var dengue. Kan ikke tage glip af det lort. Du må vente til dag tre, før du laver en test, og denne test viste negativ. Alle var naturligvis meget glad, selvom jeg følte, at noget ikke var som det skulle være.

Efter endnu et par dage, jeg gik hen til det hospital, hvor jeg var inde for dengue sidste år. Min gamle læge lo (som den balinesiske for ganske et stykke tid at gøre begge dele på kedelige og sjove ting) til min dårlige held, tog en ny test, og fandt dengue feber. Hej, hej hospital!

Nu er jeg i alle tilfælde udskrives, men føler sig lidt svimmel og matt.

Lige inden vi gik, havde jeg en hård periode med en masse arbejde, stress åh en nerve, der sluttede postkasse. Jeg har valgt at tage den ekstra stille disse uger. Men jeg har masser af nye planer for bloggen, både mad og træning klogt! I midten af april, vil du finde indlæg hver dag, som sædvanlig.

Men jeg tager hjælpe mod den lille input! Hvad kan du bedst lide at læse om?

Mangler dit indlæg og inspiration er vores baliresa til at følge med på instagram @ceciliafolkesson

Sengeliggende hjemme i tre dage, før de sendt på hospitalet. Dette denguen var ikke nær så svær som den første, men i betragtning af at det var min anden på mindre end et år, var det sikreste at blive sendt.

Besøg af disse flinke fyre!

Trykt! Når lægen vil ordinere hvile, få dig til at sidde med en jamu i hånden og lad Johan arbejde.

Blandt de værste med dengue feber er, at det helt mister appetitten. Klassisk vegetar nasi goreng næsten gik ned…

Hele familien i frukosthimlen! (Ville det der med "du dør, hvis du får dengue to gange," sue, ville jeg nok været i en anden himmel end dette…

Når småkillarna komme til at vælge!

10 meter op i junglen. Tilsyneladende er det sjoveste Zion gjort!

Surfeftermiddag med næsten hele familien.

Har du en god weekend! // Hilsner fra Bali.

You may also like

Skriv et svar