“Jeg fulgte min drøm – men nu har jeg skyld”

Spørgsmål:

Da min mand og jeg mødte for 25 år siden, han arbejdede som blikkenslager, og havde store planer om at starte deres egen virksomhed. Efter et par år begyndte jeg at blive lidt træt af hans tale, fordi det aldrig er sket. Men jeg tænkte, at han måske ville bare have det som en slags tankekaramell. Alle de drømme, du vil være ikke er klar over.

Så jeg fik chancen for at overtage inredningsaffären jeg har arbejdet med i løbet af årene, og jeg tog det – imod min mands råd. Han mente, at det var for dyrt, og desuden ville han starte sin egen…

Nu har vi fundet os selv i en situation, hvor han lægger skylden på mig og siger, at han ikke har mulighed for at have selskab når jeg nu investeret i butikken. Han er blevet whiny, ulykkelig, og patetisk. På samme tid, føler jeg lidt ondt af ham og få en dårlig samvittighed.

Malin, 49 år

Svar:

Jeg forstår, at du endte i en låst tilstand, og jeg forstår også, at din mand føler frustration. Det rejser nok af både misundelse og følelser af mangler>>Læs hele svaret her!

Stil dit spørgsmål til psykolog Anna Bennich Karlstedt her!

Her kan du læse tidligere spørgsmål og svar.

LÆS MERE:

Følsomme og lättsårad? Du kan være en HSP…

hsp

Du får ofte at vide af andre, at du er følsom? Er du let såret og ked af det af andre menneskers kommentarer og handlinger? Så er du måske en HSP, Highly sensitive person. 20% af befolkningen har dette karaktertræk. Læs mere Følsomme og lättsårad? Du kan være en HSP…

Den metode, der gør dig tilfreds med dig selv

starkdittsjalvfortroende

Ros dig selv og styrke dit selvværd! Ved at klappe dig selv på skulderen, kan du bryde dig gratis fra bekräftelsebehovet. Læs mere: den Metode, som gør dig tilfreds med dig selv

You may also like

Skriv et svar