Hvorfor ville ingen have mig?

Spørgsmål:

Jeg er 35 år og har aldrig haft et forhold. Sikker på, jeg har dateret til tider, men ingen har ønsket at møde mig igen. Føler mig så dårligt om dette, føler uinteressant. Hvad er der galt med mig? Det skal være noget. Jeg kan ikke længere glæde sig på andres kärlekslycka, føler mig så bitter.

Jana

Svar:

Du er langt fra alene, hvis du føler dig bitter og ulykkelig i en situation som denne. Det er også almindeligt at målrette fortvivlelse vis-à-vis sig i form af skyld og selv-had.

Næsten alle mennesker længes efter at have et tæt, kærligt forhold, og den ufrivillige ensomhed, du beskriver, er tunge og fra tid til anden, måske endnu mere nu i løbet af sommeren, når "alle" går hånd i hånd, og synes så forbandet glad.

Godt at du skriver her. Det er et første skridt til en forandring. Usikkerhed, følelsen af at være uinteressant og bitre tanker ofte føre til andre problemer, fordi det påvirker, hvordan man opfører sig. Og det ikke fører til en, der nærmer sig, hvad man ønsker, tværtimod.

Jeg tror, du har brug for hjælp fra en psykolog til at bryde de negative mønstre. Du kan også få hjælp til at føle sig en lille smule bedre, selv i din nuværende situation, der er at sige, at uden en vedvarende forhold.

Anna

You may also like

Skriv et svar