“Hvorfor gør de ikke noget resultat af den bølge?”

Spørgsmål: Hej, jeg er 68 år, vejer 88 kg og er 172 cm lang. Jeg forsøger at komme sammen c:10 000 skridt om dagen. I løbet af juli, August og indtil videre i september, jeg har et gennemsnit på 10 200 skridt/dag, c: (a) 8.7 km/dag. Så er næsten alle de skridt jeg tager om dagen i prisen, det vil sige også, når jeg færdes i hjemmet og på gården.

Ud over de skridt, derhjemme er jeg som regel en tur i motionsspåren hver dag, 5 eller 10 km, hastighed er normalt 9-10 minutter per kilometer, dvs 50 – 100 minutter af gangen. Spise det samme som før jeg begyndte at træne, selv om det ikke er gået ned en ounce selv! Hvad skal jeg gøre? Jeg ønsker at tabe 15-20 kg, men der sker ingenting!

Clas

Svar:

Hej Clas, Så dejligt at du kom i gang med motion – jeg er overbevist om, at det giver dig en bedre livskvalitet. 10 000 skridt om dagen er et godt mål, tror jeg, og jeg ville gerne ringe til>>at Læse den fulde Marie ‘ s svar her!

LÆS MERE:

Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

vikttjanster

Læs mere: Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

Køb Marie Tegnér 5:2-bog til en speciel pris!

Skynda dig att köpa Marie Tegnérs populära 5:2-bok innan den säljer slut igen!

Den første udgave af MåBra-viktcoachen Marie Tegnér succébok "5:2 for kvinder’ solgt ud – men nu har vi det tilbage på lager! Som MåBra-læsere, du får det til en god pris. Læs mere: Køb Marie Tegnér 5:2-bog til en speciel pris!

Viktcoachen: Nej, du er ikke tyk af kartofler!

Njut av färskpotatisen med gott samvete!Kartofler – fedende eller god smalmat? Så her er den argumentation MåBra er viktcoach Marie Tegnér. Læs mere: Nej, du er ikke tyk af kartofler!

You may also like

Skriv et svar