Gravidstatus v. 35

Jeg har forsøgt at holde denne side gratis fra baby – og gravidinlägg som muligt. For hvor mange der rent faktisk er gravid eller bekymrer sig det mindste om, hvordan den store mave, jeg har? En hel masse faktisk!

Jeg får en masse e-mails om graviditeten kombineret med lågkolhydratskost, Paleo og LCHF. De fleste er positive, og mange er/har været gravid, og spiser bare, ligesom jeg gør. Eller næsten i alle tilfælde. Og næsten alle synes, det fungerer/fungerede perfekt.

Så skal du selvfølgelig kan lytte til din krop. Føler superdåligt og kunne ikke holde noget mad i tillæg til rostmackor, spise rostmackor. I alle tilfælde, indtil kvalme passerer. Jeg spiste nogle tvebakker i begyndelsen, men maven sagde, så jeg gik over til æg. Selv hvis jeg ikke var i humør til æg. Men kroppen føltes meget bedre af det. Især maven.

Så er denne kommentar er meget almindelige: du er trang til sukker, som kroppen har brug for sukker. Men så skal man ikke køre og købe et kilo slik. Bær og rodfrugter virker lige så godt og er meget sundere end ferraribilar og banan slæbesko.

Her kommer min gravidstatus v35 Foglossningar fra helvede. Men det er det hele. Jeg gik op ganske hurtigt i begyndelsen og mage voksede hurtigere end i mine to første graviditeter, men nu er det ikke så hurtigt længere. Om, hvad jeg formodede ville ske. Bølgen viser, at omkring 11 kilo plus. Jeg vejede omkring 61 pund at mine 170 cm, da jeg var gravid. Sukker trangen kom over mig som en tåge er forsvundet. Jeg modstod, og det betalte sig.

You may also like

Skriv et svar