Følsomme læsere advaret!

Okay. Når det er sket. Jeg har haft min første frossarhelg i tre år. Jeg løb Rense en Uge, en uge forsinket. Det varede 6 dage og endte med en ikke-så-clean-Ikea-middag. Jeg hader ikke at fuldføre tingene ordentligt. Både en god og dårlig egenskab, jeg formoder, at…

Uheld i Ikea resulteret i alle de tilfælde, i en generelt dårlig uge. Jeg startede med mejeriprodukter. Med masser af ost. Efter at jeg gik over til barer med en flok af sødestoffer og andet lort. (Ingen brand nævnt), Når jeg har spist dem, at jeg gik nødder. For meget nødder. Så er mørk chokolade. Og derefter gløgg. Efter at min weekend er ødelagt. Ikke bare mine, men tilsyneladende også resten af familien…

Min mave var værre end nogensinde. Eller var det virkelig så? Når jeg tænker tilbage på, hvordan min mave fornemmelse, for et par år siden (da jeg spiste gluten, sukker og for mange kulhydrater), så det var lidt ligesom at. Altid hævede, altid gastritis, altid brus.

Og det er grunden til, at jeg aldrig vil begynde at spise som jeg gjorde før.

You may also like

Skriv et svar