Evaluering af mandel olie+ricinusolie.

Ja, balsammetoden gik sådan. Men mange positive og gode kommentarer, der har fået mig, der ønsker at teste et nyt spil. Fast med en anden balsam.

Men det er noget, jeg virkelig vil anbefale:

Facial cleansing med olier. Jeg har kørt dette næsten et år. Jeg har smidt alt det andet. Ingen cremer, ingen andre rengöringprodukter. Dette er alt, jeg avnänder og min hud er fantastisk! Tidligere var mit ansigt en blanding mellem supertorrt og fedt. Havde ingen orden på det. Læs de tidligere indlæg om, hvorfor produkter med mineralske olier er dårlig her.

Her er hvordan for at gøre det:

1. Bland olier som ovenfor. Enten i en tom, ren flaske eller direkte i hånden. Du har brug for, om så meget som en 5-krone.

2. Rub ansigt grundigt. Inkl. omkring øjnene. Ricinusolie er rengöranade olie, og fjerne t.o.m. vandfast makeup.

3. Tag en sönderklippt håndklæde eller lignende og tørre væk med varmt vand.

4. Rent håndklæde med sæbe (økologisk sæbe). Hænger til tørre.

Jeg vasker kun i aften. Nogle gange er jeg vasker mit ansigt med bare vand i morgen og tager et par dråber mandel olie, som kan være til venstre. Bemærk! Lad ikke ricinusolie blive tilbage på huden, da det irritere.

Til rådighed til at købe her: Castor olie 100 ml, 49:- Almond oil, 100 ml, 69:-

Crearome/Lendelunden/Santé – Økologiske ingredienser – Ikke testet på dyr – Naturlige ingredienser, intet syntetisk – Øko-venligt

You may also like

Skriv et svar