Et “dem” dag. Og den GODE liste.

En så-så dagen, hvor den liste af ting at gøre, er længere end nogensinde. Og hvad er det for noget med det selskab, der kræver, at du sender i papir? Print, kopi, og SEND den ind. Hvilket år var det nu igen? Og hvordan kan forsikringsselskaber har endda den frækhed at være spydig, bare fordi "du havde, i virkeligheden, dengue feber, også for mindre end et år for sent"? Fy, fy!

Men for at afhjælpe alle de dårlige energi, vil en god liste:

Bedste lige nu: du behøver ikke at have sokker. Jeg plejer at springe sokker helt mellem maj og september. Men i betragtning af at vi er lige kommet hjem fra Bali med en 6-ugers strumpfritt det føltes bare så god til at springe over dem nu.

Sjovt lige nu: På mandag går jeg til Stockholm og den Økologiske Beauty Awards. Jeg og 5 andre jurydeltagare i løbet af vinteren testet og vurderet hundredvis af økologiske hud – hårvårds og kosmetik. Hvad mine favoritter er, vil jeg afsløre løbet af den næste uge.

Lækreste morgenmad lige nu: hvid chiapudding med kokos, jordbær og passionsfrugt. Jeg løser stadig ikke kogte æg. Hvilket er en skam. Tvunget mig alt for mange æg under graviditeten (mao ingen gode råd til dig der er gravid).

Bedste tip lige nu: Trello. Har du ikke app, download! Supersmidigt til at organisere, sortere og kategorisere. Dig selv eller ved at invitere andre i projektet. Det bedste tip!

Sjoveste muay thai lige nu: at Gå. Haha. Men vi har heldigvis den fordel at bo fremragende beliggenhed mellem egetræer, enge og søer. Denguefebern stadig en hindring for din træning, så du bliver nødt til at nøjes med den lille. Jeg var nødt til at vælge, jeg havde været i gang i mine fem fingre lige ud i skoven. Over klipperne og gennem mudder. Men kan du ikke vælge. Vil DU HØRE forsikringsselskab! De vælger derfor ikke dengue feber. Mosquito vælger dig.

Hvad har du på din Gode liste?

You may also like

Skriv et svar