Ekspert: “Hvorfor tager du ikke gå ned i vægt”

Spørgsmål:

Jeg er 60 år, sund og normal, sund. Jeg går på 5:2 diæt, og spise en GI-inspireret i løbet af 5 dage. Hver dag går jeg 5 km i et hurtigt tempo og jeg køre 400 roddtag i roning maskine hver anden dag. Jeg er gået ned et par kilo, men ikke reduceret til en enkelt centimeter omkring taljen! Min mave er stadig usædvanlig stor. Hvorfor ikke sker noget med vægten, eller taljemål?

Modløs Svar:

Du synes at være i almindelig god fysisk form, og jeg får indtryk af, at du spiser nærende mad. Selv hvis du<

LÆS MERE:

Få slank og sund med fast – salgsfremmende rente på 5:2 klub! 5:2-klubben erbjudande

Blive slankere og sundere med succémetoden 5:2! Med MåBra populære vikttjänst 5:2-klubben får du alle de værktøjer, du behøver for at lykkes med din faste, er det lige nu, du betaler blot 99, – sek per måned – uden bindingsperiode! Læs mere: Få slank og sund med fast

5:2 og 6:1 – hvad skal jeg vælge? 5:2 eller 6:1

For at få et lige så godt helbred med et 6:1 – 5:2 metode? undre en læserne. MåBra er viktcoach Marie Tegnér sorterer de forskelle! Læs mere: 5:2 og 6:1 – hvad skal jeg vælge?

You may also like

Skriv et svar