Efteråret, der kan, og kravle.

Så virkelig hyggeligt med efteråret! Og jeg elsker faktisk efteråret, selv om det ikke er som det fine vejr. Ikke engang sommeren slår dette. Det eneste sørgelige er, at du er nødt til at starte med sokker så er det første gang i maj.

De ture, vil komme længere og længere. Og det føles som de små vil være lidt mindre whiny for hver dag. I en uge vil jeg stedes for mit åsyn i det swimmingpool hvis alt går efter planen. Lad os se, om min crawlskills fik jeg mig som en gravid, der er tilbage…

Læs om crawllektionen med Colting

hofsnäsTil dem af jer, der har tænkt over, hvilken vogn det var: Mountain Buggy Swift. Lille og praktisk (kan passe i bagagerummet på Nissan Micra), let at slå med den ene hånd, perfekt i både by og land. Anbefalet!

cecilia folkessonSådan en træthed, som jeg har det nu, har jeg aldrig oplevet før. Nok min "straf" i betragtning af hvor let det gik med Zion og Sid…

hofsnäs

You may also like

Skriv et svar