Du skal bare nødt til at beslutte,

Dette efterår har været lidt af en katastrofe. Både mad og træning klogt. Jeg har ikke fået den uddannelse, dels på grund af manglende tid, dels på grund af dovenskab. Og den mad, sandsynligvis spiller en meget stor rolle. Under graviditet förät jeg mig på æg. En stor skam, så ægget er den absolut bedste morgenmad.

Jeg lægger meget fokus på Sid ‘ mad nu på grund af hans alopeci. Vi har medtaget alle gluten og mejeriprodukter, hvede, soja og gær ud af sin kost. Og med en grönsakshatande lille fyr, det er ikke altid den nemmeste ting. Og det har betydet, at min mad er blevet lidelse også.

Hvis du spiser for dårligt, at du tog dårligt. Så det er med mig i alle tilfælde. Jeg har stadig holdt mig væk fra gluten, men en masse sukker, der er gledet ned. Og det viser så tydeligt. Føler dig træt, slap, sløv og generelt er irritabel. Med det er "nemt" fast. Efter alle de weekender jeg vil beskæftige sig med mad. Når du ved, hvor god du føler, ved god mad, det er lettere at slibe. Du skal bare nødt til at beslutte. Ingen sukker, hvad der så nogensinde.

I aften (alt for sent jeg bemærket), jeg sætter Otis i klapvognen og høstet en lang skogsrunda. En runde tager normalt 1 time tog med al den sne og is, 2 timer. Efter den halve vej la telefonen, og lommelygte. Bange for elg, killer og vildsvin, tog vi os selv hjem.

Disse skove vil blive besøgt flittigt fra den 1. februar, hvor det nye projekt skydes i gang. Jeg og den fantastiske PT-Jonas (der hjalp mig med at ordne mine pull-ups), der er en af de detaljer, og det vil være rigtig godt! Håber vi bliver mange til at støtte hinanden i både træning og kost som i februar.

You may also like

Skriv et svar