Dette skete netop med min 30 dage af superfoods!

At gå til en fest, men som hverken havde tid til at spise morgenmad eller frokost viste sig at resultere i en katastrofe. Ingen värdslig katastrofe, måske, men en katastrofe for min mave. Og min psyke.

19 dage jeg fast i 30 dage af superfoods. Så var det løb. Kom til fest udhungrede og dig selv med alle tre småligisterna. Allerede kaos. Og der blev de. Godisskålarna. Jeg gik forbi dem flere gange, og inden jeg faldt der. Så var det løb.

Den mave fornemmelse selvfølgelig kass i dag, og jeg superirriterad, at jeg ikke kunne løse 30 dage. Så hvad gør du? Skærper og fortsætter som intet var hændt. Vil tage et par dage før sockersuger lysne igen, men det er det værd!

Hvad har du lært af det? At du bør spise en god morgenmad, og altid at have den fornødne næring. Og selvfølgelig, at holde fingrene væk fra godisskålar.

Hvad gør du, når du sabbatten din kost plan? Skip den helt, eller er du tilbage på sporet dagen efter?

You may also like

Skriv et svar