Det var takket være sukker?

Og nu er det sket, jeg er ikke rigtig komfortable med. Endnu. Jeg kører en 10-ugers PT program nu med kippingmonkey.se og er i uge fem, så lidt mere end halvdelen tilbage.

I alle tilfælde, i går kørte jeg det første gennemløb på hele ugen. Følte mig ganske hård, da jeg kom til gymnastik. Jeg har også justeret min kost lidt i løbet af disse 10 uger; mere protein, nogle flere kulhydrater og lidt mindre fedt. Ikke at jeg ikke føler dig komfortabel med min kost, så det er nu, men at min PT mener, at det er nødvendigt. Og i løbet af disse 10 uger er der fokus på at nå mål, dvs pull ups.

Jeg havde været skødesløs med en snack før din træning, og Coco5 var den bedste løsning, som der var i gymnastiksalen, bortset fra vand. Så jeg drak en. At det ikke indeholder en masse sukker, men kun 3%. Kørte præcis det samme, som jeg kørte for en uge derefter, men med en smule mere vægt:

5 omgange af: – 12 skulder ekstern rotation – 6 lats-tryk – 12 reverse flyers – 6 lats-træk i kabelmaskin

2 minutter og 30 sekunder forbedring!? Hvad siger det nu? At jeg bliver stærkere og hurtigere på en uge med 4 dages pause? Eller var det sukker?

coco5Coco 5: Naturlig kokos vand, friskpresset juice, naturligt sukker, naturlige smagsstoffer en farver.

You may also like

Skriv et svar