Det er virkelig god mad til mødre?

Dette med sjukhusmaten var værre, end jeg ønskede at huske det. Efter indsnit og min virksomhed, blev jeg endelig tilbudt noget at drikke. Der var 3 typer af Proviva eller juice. Bad om vand, fik noget vand og Proviva. Tilsyneladende var det vigtigt at komme i sukker. Heldig, at Johan var med. Han kan lide sukker…

Fordi jeg havde fastet og ikke spist i lang tid, det var tid til mad. Troede jeg. Maden var tilsyneladende sockerdropp. En pose med sukker og vand. Snoede mig ud af det snævert… Lovet at spise, når vi kommer ned til BB.

Når ned på BB, jeg spurgte lidt om mad, og hvis der var smør for at få min pakket sandwich. Hmmm, det var tilsyneladende vigtigt, at jeg spiste ordentligt, og maden BB serveres blev udviklet af hospitalets diætister og var perfekt tilpasset til både forretnings-og kalorimässigt for nye ammende mødre med babyer.

Fik serveret denne;

mat på bb2 varmkorvar og kødboller. En joke. Hvordan kan det endda blive kaldt et næringsstof?

Heldigvis (igen), kom Johan til undsætning. Lasarettsgrillen serveres lamb patties. Og med nogle simple justeringer, var det et helt ok, hvis det ikke er en næsten perfekt middag:

mat på bb

Og det er netop det. Så blev det middag tid:

sjukhusmat

…ekomjölken var god. Og hvis der var smør til mackorna? Nej, men margarine var.

You may also like

Skriv et svar