Den første dag

Så dette var min første mejerifria dag af 14. Jeg fik ønsker på Instagram @ceciliafolkesson til at lægge ud opskrift/ingredienser på min mad, så det må være min mission for de næste 14 dage.

Her er dag 1:

Morgenmad 2 æg med smør, 1 kaffe, 1 smoothie (avocado, hindbær, vand, kokosgrädde, vanille pulver)

Frokost 1 dåse tun, cole slaw, 1/2 avocado, grøntsager og olivenolie

Middag Hakket oksekød med stegt blomkål og ajvar relish x2 plader

Når du trækker ned på/udelukke mejerier har for at øge noget andet. Jg normalt kompensere ved at spise mere mad, og spise lidt flere kulhydrater. Men det kommer til at finde og undgå de ting, der udløser sukker trang. I denne hakkekød er massen af revet rodfrugter. Virker fint for mig, og en perfekt måde at lokke børn grøntsager.

You may also like

Skriv et svar