Bedste investering for den ulykkelige baby

Jeg indser nu, at den lykke, vi havde med vores to første børn. Ingen skrig, ingen klynken, amning arbejdet, mad præcis hver fire timer (undtagen for de nætter, at de sov igennem). Glade og tilfredse børn, simpelthen. Super let at være mor derefter. Har aldrig forstået den "aldrig sover". Jeg tror, at vi kan regne med at vågne nætter med vores to ældste sønner på to hænder. Eller til og med den ene hånd.

Så jeg regnede med, at den lille ville være likandan. Men nej. Åh min gud, hvad en forskel. Og med to børn, det bliver ikke bare lettere at bære rundt på en lille ulykkelig baby.

Men nu er redderen i skal komme: Ergobaby. Jeg har prøvet et par andre variationer før, herunder Babybjörn. For mange spænder og tung og klodset at have med. Bärsjalar synes glat, men hele forbindelsen, tror jeg, gør det alt for kompliceret.

ergobabyErgobaby har et lille spædbarn-indsats, som du lægger i luftfartsselskabet. Hvornår er barnet naturligt, sikkert og ergonomisk. Let at sætte på og tage af, og læg havne på hoften i stedet for på skuldre og ryg. Otis kan sove på det i timevis, og uden at jeg bliver træt i ryggen. Bedste bebisinvesteringen klart.

Her

You may also like

Skriv et svar