Bedste fødselsdagsgave nogensinde!

Så var det tid til den fødselsdag. Den ene troede jeg var den 36, men viste sig at være den 37. Oh well…

Det var i øvrigt en masse, der har oplevet åldersångest, at jeg skrev om for et par dage siden. Og det ser ud til at have nogen betydning, hvor ung eller gammel du er. Det er der. Fik også nogle virkelig vidunderlige ord af visdom, jeg vil tænke lidt ekstra. Tak for at dele med dig!

Så hvad gør du giver den person, der har alt? Eller rettere, der ikke ønsker at indsamle masser af ting og ikke har tid til at gå på inspirerende ture? Nå, ville den bedste gave nogensinde: Sundhed.

I den seneste tid (især efter min seneste dengue feber), min motivation i lyset af de gode valg af mad har ikke været på sit højeste. Alle slags lort er gledet ned. Og som dig, der læser min blog for et stykke tid sikkert ved, går jeg all in. All-in på det sukker, det har været den sidste måned. Ikke meget gluten, men mere sukker. Måske ikke så meget, hvis man sammenligner en "normal amerikansk sukker forbrug", men meget for en krop, der ikke er vant til sukker. Og det føles. Mave ikke har det godt, og jeg er konstant træt og i dårligt humør. Ingen motivation.

Så min fødselsdagsgave til mig selv, var det for 30 dage af superfoods! Men det betød gode, rene fødevarer med så få tilsætningsstoffer som muligt. Helt frie fra gluten, mælk og raffineret sukker. I 30 dage til at begynde med. Så er jeg ved at ordne det for 30 dage, vil kroppen føles så godt at du absolut ikke ønsker at gå tilbage til junk. Længes efter dette! Kun 29 dage til venstre.

Så hvordan var dag 1? Over forventning. Rettet en god salat til at bringe til jobbet. Lunchhaken normalt ret dygtige til at få sukker, mel og mælkeprodukter for det meste. En lidt kedelig med og uden mælk. Johan og børnene havde en fast mejerifri middag og sukkerfri dessert, indtil jeg kom hjem. Opskrift kommer i morgen. Der vil helt sikkert være en masse hovedpine kommende dage. En almindelig bivirkning, når du lægger på den kost. Men meget værd!

fruit and friends sallad fruit and friends borås

You may also like

Skriv et svar