At køre en blog, som en virksomhed

I mere end 4 år, jeg har kørt denne blog. Både når det har været super sjovt og meget mindre sjov. Til nytår i år har jeg besluttet at satse på korrekt vis. I det seneste oplevet nogle gener på vejen. Følte jeg havde brug for til at skrive til mig om disse.

Reklamer på bloggen Så det var med denne reklame. Igen. Jeg får både e-mails og kommentarer om reklamer på bloggen. Alt fra sure kommentarer til "hot" for at stoppe med at følge bloggen på grund af reklamer. En blog er redaktionelt materiale ligesom en avis. En avis er fyldt med reklamer. En avis koster desuden penge. Reklame er det, der gør aviser til at gå rundt, og det er bare det samme med en blog. Hvis jeg ikke havde haft nogen annoncering eller sponsoreret indlæg (mere om sponsoreret indlæg vil længere nede), jeg havde ikke været i stand til at fortsætte med at skrive indlæg, hvilket gør opskrifter og forhåbentlig inspirere til en sundere livsstil.

Sponsoreret indlæg (reklame) Et andet dilemma for mange. Min blog indeholder sponsoreret indlæg. Disse er markeret ud både før og efter tekst og billeder i indlæg. Jeg er meget omhyggelig med hvem jeg vælger at arbejde med, og jeg skriver kun om ting jeg personligt står for. Vil vædde på at jeg siger " nej " til mindst 2/3 af kontaktgruppen, jeg får. Så alt ikke handler om penge, men om at et godt indhold, jeg selv står for, og stuff gerne, at mine læsere kan blive inspireret og lære af.

Sociale medier Jeg sletter normalt ondsindede kommentarer. Det er helt meningsløst for mig til venstre. Min blog og mine andre kanaler, mit arbejde, min arbejdsplads. Og hvor de gør det absolut ikke godt. Så der er selvfølgelig masser for mig, kendt – ukendt folk, som er helt fantastisk med både kommentarer og peber, STOR tak til dig!!!!

Og i det virkelige liv, kan du ikke selv rode lejlighedsvis stykke brød, uden at høre bemærkninger som: "DET skal jeg lægge ud på instagram".

Sammenlign det med dette: Du arbejder som politibetjent og har Linkedin. (Ved ikke, om politiet har Linkedin og synlig profil, men se det som en sammenligning kun) Vi ser på og går til politiet, red. En lille hurtig. Næste dag sætter jeg ud af følgende på Linkedin: "går du i rød, når du også arbejder?, HAHA!!"

Dette er selvfølgelig ikke ok. Lige som "ikke ok", at nogen skriver skadelige og unødvendige kommentarer på mine sociale medier. Med den sammenligning, jeg mener, er dette: Mine sociale medier er, at min Linkedin. Min platforme, hvor jeg kan skabe partnerskaber og kontakter.

"Jeg skal også begynde at blogge" Mange er nysgerrige omkring blogging, og hvad de fleste mennesker spekulerer på, om er selvfølgelig penge. Kan du tjene penge på at blogge? Ja. Jeg tjene penge på at blogge. Åh?! så vil jeg også begynde at blogge!!

Jeg guide glæde alle, der ønsker at begynde at blogge. Hvordan skal min blog til at se ud? Hvor er det løgn? Kan jeg ændre navnet på min blog? Hvordan får jeg tilhængere? Hvordan du driver annoncer? Den co-operation? Hvilke love gælder? Kan jeg modtage gratis produkter uden at betale skat? Det er således ikke bare for at "begynde at blogge og tjene penge".

Virksomheder uden gode manerer og almindelig sund fornuft. Virksomhederne har indset værdien af at være synlig på velbesøgte blogs. Samarbejde er der, hvilket betyder, at du har mulighed for at køre en blog som en forretning. Det gør at være i stand til at råd til at købe fodbold støvler til børn, give familien mad og betale af på deres lån. Desværre, der er mange virksomheder, der ikke ser det samme på spørgsmålet. Gennemsnitlig, min blog omkring 20 000 besøgende på en uge, Det siger, at en post er aktiv i omkring 2 uger. Dette betyder, at et samarbejde er i nyheder for 40 000 besøgende. I det mindste. Og tilføje andre sociale medier på det.

Eksempel: jeg tilbudt et partnerskab, hvor jeg skal skrive et indlæg, tage et billede, sende corr, korrektion og link, både på bloggen og sociale medier. Dette kan jeg blive tilbudt et produkt, der er værd at 100 $ i butikken. Gætter på, at det gode er værd at max 20 $ for virksomheden. Selskabet forventer derefter at sætte i disse 2-5 timer efter kan tage for et produkt til en værdi af £ 20. Det bliver, med andre ord, en meget billig reklame for virksomheden, især i betragtning af den specifikke målgruppe, som du kan nå ud til, når du vælger at annoncere på en blog. Og nej, jeg kan betale børnenes fodbold støvler med.

Og så dette med det faktum, at nogle virksomheder ikke ønsker at markere et indlæg som "samarbejde", så det ser ud for "købt ud" og opfordrer til, at overtrædelse af markedsføringsloven. Ikke okay.

Husk på dette, hvis du har en virksomhed og overvejer at samarbejde med blogs. Eller hvis du har en blog, og har tænkt på at samarbejde.

Må dog tilføje, at der er en masse virksomheder, der er fantastiske partnere. At virkelig se værdien i det, vi bloggere gør!

Dette indlæg er absolut ingen angreb mod en eller nogle bestemte personer eller virksomheder. Det er mine egne meninger og erfaringer om, hvordan jeg opfatter mit arbejde. Som en præstation og udvikling-review, som kan optage alle de gode og dårlige, med deres job. For dig, der er faktisk en del af mine arbejdsgivere.

You may also like

Skriv et svar