At holde op med sin uddannelse.

"Hvordan har du tid til at træne så meget?" Et spørgsmål, jeg får meget ofte. Jeg plejer at lade den diskussion der. Ligesom med mad: "Er det ikke trist, at aldrig noget godt?" (læs: sukker) Kedeligt? Jeg behøver ikke sidde direkte på hjem og er træt på grund af manglende sockerbegär. Men de samme ting der, jeg tager ikke selv diskussionen.

Så jeg tager det nu i stedet for. For dem af jer, som sandsynligvis ikke engang har brug for at høre det.

Her er 3 tips om, hvordan du får tid til at arbejde ud: – Prioriterer tid: Hvis du går i seng en time tidligere, kan normalt gå op en time tidligere. Går du så og tog.

– TV:n. Formentlig den største tidsboven sammen med telefoner og computere. Springe to timer tilbragt foran tv ‘ et hver aften. Ud og træne i stedet.

– Lad din partner/mand/hustru dyrke deres hobbyer på regelmæssig basis. På denne måde undgår du klynker om, hvem der er gået mest. Du har børn, og ingen til at tage sig af dem, når du er væk der er en masse gode trænings-apps. Mere om dem i en uge.

Kør hårdt! Tid er. Altid.

I går, jeg gennemført 2 hager i træk. Dvs pull ups med håndfladerne vender væk fra mig. Meget hårdere end normalt. Det ville aldrig være sket, hvis jeg prioriteret forskelligt. TV-ikke har den samme effekt. Jeg siger ikke, at du nødvendigvis er nødt til at træne hele tiden. Men den undskyldning, at den tid ikke er tilgængelig, vil jeg ikke købe.

You may also like

Skriv et svar