At fordybe sig i – Tomteskum

"Men nu til jul, man drikker gløgg og spiser risengrød og tomteskum i alle tilfælde?"

Hvor mange gange har jeg fortalt det? Mange. De fleste af dem kører på samme spor. Forkæle sig selv. Du er nødt til at få forkæle dig selv i de ting. Og så er det som regel om fødevarer, og især sukker. Men det er at behandle kroppen til at give de ting, du ikke føler dig godt?

"Selvom du lever kun én gang, skal du komme til at nyde" Helt. Men at nyde en af de sukker EFTER at du har spist det? Det kan ikke være, at du er afhængig af sukker og stort set tvunget til at spise det?

Jeg føler, at maden er helt anderledes nu, end jeg gjorde før. I de sidste kredsede meget omkring mad. Det var trangen ting hele tiden. Du tænker på, når de ville spise næste gang. Jeg har ofte tænkt, at jeg "var arrangeret af" tex slik eller is. Ville behandle mig selv.

Nu jeg tænker jeg aldrig så længere. Jeg er aldrig i humør til noget bestemt. Jeg spiser, fordi jeg er sulten, og kroppen har brug for energi. Kedeligt? Kan tænke. Jeg synes, det er kanon. Jeg føler, at jeg har kontrol over min krop på en måde, jeg ikke havde tidligere, da jeg fyldte det med sukker.

Jeg lever kun en gang. Derfor springer jeg risengrød og tomteskum. Dette år så godt.

I fortiden "Forkæle sig selv"-indlæg: Behandling – ikke-alkoholiske drikke Behandle – Kanelbullens dag Behandle – Morgenmad

You may also like

Skriv et svar